Catalunya Clasico

Catalunya Clasico

Presentatie.

EL CLASICO 2012 van 6 tot 12 mei.


Welkom en beleef samen met ons deze spannende ontdekking, een rally in één van het meest gevarieerde gebieden van Europa: rijk aan natuur, geschiedenis, gastvrijheid, gastronomie en  cultuur van Europa “Catalonië”.
Catalonië toont  de wildernis en de schoonheid van de Pyreneeën  en aan de Middellandse Zee  romantiek ,ongeschonden natuur  typische vissershaventjes maar wat ook belangrijk is de mooie rally specials uit de wereldbekermanche “rally d’Espagne”.
El Classico is een proef voor ontspannen  rally rijden tussen sportieve R.T.’s en prachtige verbindingen welke zich voordurend afwisselen.
U laten genieten van een  6 daagse rally  van hoog niveau op sportief,  cultureel en gastronomisch vlak, blijft onze doelstelling
Er werden 3 reeksen voorzien: 50-59; 60-69; 70-84
Het systeem van de “joker”, waarmee u steeds een slecht resultaat kan laten vervallen, maakt wegens het succes in vorige edities, ook nu deel uit van het reglement.
Voor de gastronomie heeft Nézha gezorgd door zorgvuldig de hotels en restaurants  te selecteren.  Zoals in de vorige edities gaan we ook dit jaar weer de mooie Paradors bezoeken, stuk voor stuk juweeltjes.
Ons etappes: 07/5 Sitges – Cardona; 08/05 Cardona – Andorra; 09/05 Andorra – Vic; 10/05 Vic – Aiguabrava; 11/05 Aiguabrava – Montsernat  alwaar de rally rond 13 uur  eindigt.  Hierdoor hebben de deelnemers de ganse namiddag tijd om zich voor te bereiden op een gezellig afsluitdiner  met  de prijsuitreiking  en alvorens te gaan genieten van de laatste nachtrust, al de goed gevulde hotelbar "etappe 6" inluiden.


 

Gratia & Luc Devos Jaguar XK150.07/01/2012
0 Poster un commentaire

Inscrivez-vous au blog

Soyez prévenu par email des prochaines mises à jour

Rejoignez les 4 autres membres